Tulossa kesällä 2019: teatterilaisten itse käsikirjoittama musiikkinäytelmä Yhtä sirkusta

Kaksi kiertävää sirkusseuruetta taistelee sirkusherruudesta ja kansan suosiosta. Seurueet ovat joskus historiassa olleet yksi ja sama perhesirkus, mutta jokin veti heidät erilleen.

Tapahtuu murha. Syyllistä etsitään tietysti vihamiesten leiristä. Tapausta saapuu tutkimaan näppärä naispoliisi, armoitettu tutkija, joka soluttautuu sirkuslaisten joukkoon ja alkaa kerätä vihjeitä ja johtolankoja. Kuka oikeastaan on surmaaja? Ovatko muutkin sirkuslaiset vaarassa? Vastaus voi olla yllätys katsojallekin.

Vanhojen taistelevien sirkusseurueiden joukossa on syttynyt myös rakkaus. Intohimoinen ja kielletty. Salattu. Saavatko rakastavaiset koskaan toisiaan? Estääkö ikiaikainen vihanpito orastavan rakkauden? Tuhoutuuko toinen sirkus vaiko peräti molemmat? Salaisuuksia riittää kaikilla. Esityksiä on kymmenen ja ne ajoittuvat heinä-elokuun vaihteeseen. Musiikkinäytelmää esitetään tutusti Somerniemen kesätorin kupeessa. Yhtä sirkusta -musiikkinäytelmän ohjaa Laura Hurme, lipunmyynnistä tulossa tietoa myöhemmin.

Aiempien vuosien näytöksiä