Kesä 2019:

Yhtä sirkusta

Kaksi kiertävää sirkusseuruetta taistelee sirkusherruudesta ja kansan suosiosta. Seurueet ovat joskus historiassa olleet yksi ja sama perhesirkus, mutta jokin veti heidät erilleen.

Tapahtuu murha. Syyllistä etsitään tietysti vihamiesten leiristä. Tapausta saapuu tutkimaan näppärä naispoliisi, armoitettu tutkija, joka soluttautuu sirkuslaisten joukkoon ja alkaa kerätä vihjeitä ja johtolankoja. Kuka oikeastaan on surmaaja? Ovatko muutkin sirkuslaiset vaarassa? Vastaus voi olla yllätys katsojallekin.

Vanhojen taistelevien sirkusseurueiden joukossa on syttynyt myös rakkaus. Intohimoinen ja kielletty. Salattu. Saavatko rakastavaiset koskaan toisiaan? Estääkö ikiaikainen vihanpito orastavan rakkauden? Tuhoutuuko toinen sirkus vaiko peräti molemmat? Salaisuuksia riittää kaikilla. Esityksiä on kymmenen ja ne ajoittuvat heinä-elokuun vaihteeseen. Musiikkinäytelmää esitetään tutusti Somerniemen kesätorin kupeessa. Yhtä sirkusta -musiikkinäytelmän ohjaa Laura Hurme, lipunmyynnistä tulossa tietoa myöhemmin.

Aurinkoisina päivinä katsomoon paistavaa aurinkoa varten kannattaa mukaan muistaa varata aurinkolasit tai vastaava aurinkosuoja.

Lippujen varaus netissä

Voit ostaa ja varata lippuja osoitteesta http://www.ideaticket.fi/somerniemi/.
Liput voi maksaa etukäteen verkossa tai vasta näytökseen saapuessa kassalla, jolloin maksutapana käy vain käteinen.
Jos näytöksessä on tilaa, lippuja myydään myös suoraan ovelta ilman ennakkovarausta.

Ryhmäliput (yli 15 henk.)

Ryhmiksi lasketaan minimissään 15 lipun kertatilaus. Ryhmälippujen toimitus ja maksutavat ovat sovittavissa kunkin tilaajan toiveiden mukaan.
Varaus ja maksu heti verkossa: Ryhmälippujen varaus ja maksaminen onnistuu verkossa. Verkosta varattavat ryhmäliput on maksettava heti verkkomaksuna
varauksen yhteydessä.
Muu tapa: Mikäli haluat varata ryhmälippuja, mutta esimerkiksi maksaa laskulla tai vasta paikan päällä käteisellä, otathan yhteyttä myyntiimme.

Puhelinmyynti

Yksittäislippujen ja ryhmälippujen varaus onnistuu myös puhelimitse 050 – 409 5270. Puhelinmyynti on avoinna klo 16 – 18.

Hinnat

Aikuinen 25 €
Eläkeläinen/Opiskelija/Varusmies 20 €
Lapsi (alle 12 v) 15 €
Ryhmäalennus (min. 15 henkeä): 20 € / 15 € / 10 €
Teatterissa käy maksutapana vain käteinen!