Kesä 2017: Sata laulua onnesta

Somerniemen Musiikkiteatteri esittää kesällä 2017 teatterilaisten itse käsikirjoittaman draamallisen konsertin, Sata laulua onnesta. Konsertin juoni seuraa 100-vuotiaan Mirjamin elämää, sen iloja ja suruja. Konsertin kappaleiden joukossa on niin ikivihreitä klassikoita kuin valloittavia, uudempia tuttavuuksia. Yhteistä kaikille kappaleille on tietenkin suomalaisuus! Konsertit järjestetään heinäkuun viimeisen viikonlopun aikana, joten merkitse päivät jo hyvissä ajoin kalenteriisi!

Konsertin kesto väliaikoineen on noin 2 tuntia.

Esitysajat 2017

Klikkaamalla päivämäärää pääset lippujenvaraukseen.

  Aurinkoisina päivinä katsomoon paistavaa aurinkoa varten kannattaa mukaan muistaa varata aurinkolasit tai vastaava aurinkosuoja.

  Lippujen varaus netissä

  Voit ostaa ja varata lippuja osoitteesta http://www.ideaticket.fi/somerniemi/.

  Liput voi maksaa etukäteen verkossa tai vasta näytökseen saapuessa kassalla.

  Jos näytöksessä on tilaa, lippuja myydään myös suoraan ovelta ilman ennakkovarausta.

  Ryhmäliput (yli 15 henk.)

  Ryhmiksi lasketaan minimissään 15 lipun kertatilaus. Ryhmälippujen toimitus ja maksutavat ovat sovittavissa kunkin tilaajan toiveiden mukaan.

  Varaus ja maksu heti verkossa: Ryhmälippujen varaus ja maksaminen onnistuu verkossa. Verkosta varattavat ryhmäliput on maksettava heti verkkomaksuna
  varauksen yhteydessä.

  Muu tapa: Mikäli haluat varata ryhmälippuja, mutta esimerkiksi maksaa laskulla tai vasta paikan päällä käteisellä, otathan yhteyttä myyntiimme.

  Puhelinmyynti

  Yksittäislippujen ja ryhmälippujen varaus onnistuu myös puhelimitse 050 – 409 5270. Puhelinmyynti on avoinna klo 16 – 18.

  Hinnat

  Aikuiset 15€, lapset 10 € (alle 12 v.).

  Ryhmäalennus (min. 15 henkeä): aikuiset 12€, lapset 8€.