Kesä 2019:

Yhtä sirkusta

Kaksi kiertävää sirkusseuruetta taistelee sirkusherruudesta ja kansan suosiosta. Seurueet ovat joskus historiassa olleet yksi ja sama perhesirkus, mutta jokin veti heidät erilleen.

Tapahtuu murha. Syyllistä etsitään tietysti vihamiesten leiristä. Tapausta saapuu tutkimaan näppärä naispoliisi, armoitettu tutkija, joka soluttautuu sirkuslaisten joukkoon ja alkaa kerätä vihjeitä ja johtolankoja. Kuka oikeastaan on surmaaja? Ovatko muutkin sirkuslaiset vaarassa? Vastaus voi olla yllätys katsojallekin.

Vanhojen taistelevien sirkusseurueiden joukossa on syttynyt myös rakkaus. Intohimoinen ja kielletty. Salattu. Saavatko rakastavaiset koskaan toisiaan? Estääkö ikiaikainen vihanpito orastavan rakkauden? Tuhoutuuko toinen sirkus vaiko peräti molemmat? Salaisuuksia riittää kaikilla. Esityksiä on kymmenen ja ne ajoittuvat heinä-elokuun vaihteeseen. Musiikkinäytelmää esitetään tutusti Somerniemen kesätorin kupeessa. Yhtä sirkusta -musiikkinäytelmän ohjaa Laura Hurme, lipunmyynnistä tulossa tietoa myöhemmin.

Kurinmaa nurin

Kurinmaa nurin -musiikkinäytelmä on kaksoissisarusten Tuulin ja Tuiskun vauhdikas seikkailu, joka alkaa riitaisista kymmenvuotissyntymäpäivistä. Suutuksissa tehty toive ajaa kaksoset toiseen maailmaan, jossa heidän on ratkaistava omat riitansa sekä tämän kummallisen maan ongelmat. Tarinaa värittää monipuolinen musiikki klassisesta hiphoppiin sekä värikäs hahmoluettelo, joka ei jätä yhtäkään lasta eikä aikuista kylmäksi.

Teoksen kantavat teemat ovat ystävyys, anteeksianto ja hauskanpidon tärkeys. Teos on suunnattu alakouluikäisille, mutta nuoremmatkin voivat tulla nauttimaan esityksistä aikuisen seurassa. Lavalla nähdään Musiikkiteatterin valloittavia lapsia ja nuoria. Esitykset ovat toukokuussa Joensuun koululla.

Liput ovelta

Lippuja voi ostaa ovelta tai varata ennakkoon sähköpostitse.

Lippujen varaus sähköpostitse

Voit varata lippuja sähköpostitse: kurinmaa.varaus@gmail.com

Sisällytä sähköpostiin ainakin:

  1. Varaajan nimi,
  2. esityksen päivä ja klon aika
  3. varattujen lippujen määrä.

Hinnat

Lippu 10 euroa / henkilö