Kesällä 2022 Somerniemen Musiikkiteatterin lavalla nähdään jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen maalaiskomediaa, kun Juha Tapion hurmaavan ja mukaansatempaavan musiikin siivittämä näytelmä, Paremmat Päivät, saa ensi-iltansa 1.7. Maalaiskomedian Somerniemelle ohjaa tänä vuonna salolaislähtöinen Saija-Reetta Kotirinta ja sen on käsikirjoittanut Salla Ojala. Lavalla nähdään tuttuun tapaan myös liveorkesteri, jota johtaa Annika Kuntsi.

“ Rauhallisessa maalaismaisemassa on Laukkasen talo, jota pitävät pystyssä eläkeiässä olevat Aune ja Matti. Pariskunnan kolme poikaa ,Aarne, Unto ja Arttu, ovat edelleen kodin ruokakunnassa ja pihapiirissä asuu myös Matin iäkäs isä, Sepetius. Eräänä kauniina päivänä Aunen mitta täyttyy miesväen ainaiseen passaamiseen sekä poikiensa saamattomuuteen naisrintamalla ja hän päättää laittaa asiat kerralla järjestykseen. Tästä alkaakin tapahtumaketju, joka herättää uneliaan maalaiskylän totisesti. Tarinan edetessä lavalla koetaan niin iloja kuin surujakin, mutta syksyn tullen kuitenkin selviää, ovatko Aunen toimet Amorin apulaisena tuottaneet tulosta vai heittääkö elämä itse kuitenkin eteen ne kaikkein pahimmat ja parhaimmat yllätykset. “

Esityspäivät:

pe 1.7 klo 19 Ensi-ilta

su 3.7 klo 14

su 3.7 klo 18

ke 6.7 klo 19

to 7.7 klo 19

su 10.7 klo 14

su 10.7 klo 18

ma 11.7 klo 19

ke 13.7 klo 19

pe 15.7 klo 19

Liput:

Nettilipunmyynti aukeaa maaliskuun alussa, JOKA LÖYTYY TÄÄLTÄ. Tätä ennen lippuja on mahdollista varata puhelimitse numerosta 050 409 5270 (varmimmin keskiviikkoisin klo 16-18). Ryhmälippuja (ryhmä min. 15 hlö) varatessa lipunmyyntipalvelun kautta tulee liput maksaa varatessa. Muissa tapauksissa ryhmävaraukset sähköpostitse info@somerniemenmusiikkiteatteri.fi tai puhelimitse.

Tervetuloa kanssamme matkalle kohti uutta teatterikesää, kohti Parempia Päiviä!

 

Aiempien vuosien näytöksiä