The sound of music 2004 ja 2005

Somerniemen musiikkiteatteri jatkoi upeiden teosten kavalkadia esittämällä vuosina 2004 ja 2005 iki-ihanan musikaalin The Sound of Music. Tositapahtumiin perustuva klassikko on täynnä sydäntä sykähdyttävää musiikkia (Edelweiss, Do-Re-Mi, Kissojen Viikset…) romantiikkaa, huumoria ja jännitystä; mitä muuta kesäteatteri voisikaan tarjota!

Upeaääninen pääpari (Mauri Laakso Kapteeni von Trappina sekä Kaija Härmälä Mariana) luotsaa seitsemän lapsen muodostamaa katrasta (Sari Ojala, Karri Koistinen, Niina Alitalo, Olli Vuorela, Mia Hellgrén, Silja Salminen, Milka Tyni/Eveliina Lastunen) sekä vie Alppien tunnelmiin aikaan juuri ennen toista maailmansotaa.

Esityksessä on mukana kaikkiaan n. 30 henkilöä ja ohjauksesta vastaa Minna Liettyä-Tyni. Työtiimi projektissa on sama kuin kesän 2003 Mustalaisleiri Muuttaa Taivaaseen-musikaalissa. Esitykset tuttuun tapaan Somerniemen kesätorin kupeessa Metsolan sisäpihalla.
Näytelmän on käsikirjoittanut Maria von Trappin kirjan ”The Trapp Family Singers” pohjalta Howard Lindsay ja Russel Crouse. Musiikin on säveltänyt Richard Rogers ja laulujen sanat on tehnyt Oscar Hammerstein II. Näytelmän on englannin kielestä kääntänyt Esko Elstelä.